Cari Apa?

Memuatkan ...

Jumaat, 30 November 2012

PAS Kata Boleh Celebrate Halloween...

Eh, Ahli Parlimen PAS Parit Buntar yang kata Halloween ni sekadar Partyyyy sahaja... So, maknanya boleh celebrate ke Ustaz???


Bicara Gades: haishhh... terpesong dah orang-orang dalam PAS ni... Come on laaa, kau pandai dok mengutuk BN macam2 pasal akidah, tapi bila mai kat diri sendiri sebenarnya kau pun tak la betul sangat kan... So, Pakatan Rakyat ni Talk the Talk je, but never Walk the Talk... tahu nak salahkan orang lain, tapi salah sendiri, haruslah x nampak!!!!

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Daripada Ibn Mas'ud r.a., Nabi s.a.w. bersabda:"Berwaspadalah kamu dengan penipuan.Sesungguhnya penipuan membawa kepada maksiat.Maksiat membawa kepada neraka.Seseorang itu akan berterusan dan bersungguh-sungguh menipu sehinggalah ia dicatatkan sebagai penipu." (Riwayat al-Bukhari dan Muslim)