Cari Apa?

Jumaat, 7 November 2014

Kejamnya!! Anwar uzur tau tak???

Waakakakaka!! Ramkarpal kata Anwar patut dibebaskan sebab SAKIT TULANG BELAKANG DAN TAK MAMPU LAKUKAN SEKS.

Tengok sini

Gades kata...

PUIIII!!!

Jawab soalan-soalan ni wahai gay tua.

1. Sakit belakang ya? Ok..mana bukti sakit tulang belakang tu? Mana laporan doktor Malaysia yang mengesahkan kesakitan Nuar Gay yang teramat sangat tu? Takkan asal nak dapat rawatan je asyik terbang ke luar negara? Banyaknya duit hang.

2. Mana x ray atau MRI?

3.Tang mana yang kata sakit sangat tulang belakang tu? Upper back atau lower back?

4.Apa jenis kesakitan tulang belakang tu? Slipped disc? Bone degenerative? Scoliosis? Spinal stenosis?

5. Apa jenis ubat yang dimakan? Celebrax? Apo-gabapentin? Tramadol?

6.Sakit kat tulang nombor berapa?

7. Kategori apa? Akut? Kronik?

8. Apa punca kesakitan tulang belakang tu? Jatuh? Penuaan?

ATAU TERLAMPAU BERJOGET??? ATAU BANYAK BERSENAM DI ATAS TILAM BERSAMA JANTAN DAN BETINA??

Sudahlah Nuar oyy.

Hang bila datang ceramah kat Seberang Jaya dok pakai neck support tapi punya la rabong menyalak teleng kiri kanan sampai tak sedar neck support melurut turun dari tengkuk hang. Yang hang punya syok menyalak depan microphone elokkkk ja Gades tengok tak sakit pun. Padahal sebelum tu punya la berlakon macam nak mati sangat dah!! Puiii!!

Awat dulu hang kata hang disuntik arsenik dan HIV hang tak mati-mati sampai sekarang??

Bila Deepavali hang berjoget atas pentas tak pulak hang sakit tulang belakang noooo??? Ka hang nak kata hang sanggup dan rela menahan sakit demi menari untuk rakyat??

Gades memang meluat sangat tengok muka hang dengan bini hang tu. Bila hangpa dua mai Penang, hangpa dua la pelakon drama swasta paling banyak kumpul award hasil lendir fitnah dan air mata palsu.

Pi duduk dalam kandang sana! Dok luar ni pun bawak bahana ja buat apa.

PUIIII!!




3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nak tumpang ludah sekali kat keluarga beruk perosak bangsa dan agama....PPPTTTUUUUUIIIIIIIHHH!!

Tanpa Nama berkata...

aku nak tumpang meludah berkahak sekali.. haktuiiiiiiiiii..
ambik...

Tanpa Nama berkata...

saya percaya la kata lawyer tu pasal sakit belakang..cuma setiap penyakit ada puncanya..awat lawyer xbagitau sebab musabab sakit belakang pasal handoh depan belakang kerap sangat untuk memenuhi harapan rakyat malaysia menjadi 'PM' aka PornMaster