Cari Apa?

Isnin, 26 Mac 2012

BODOH! Kami Tak Suka PTPTN!!!

Dari Blog: http://myhomesoil.blogspot.com/Pelajar perlu fokus dalam pelajaran, tak perlu sertai perhimpunan yang hanya memperjuangkan individu!!!!


20 Mac 2012 , Ampangan, Seremban , Gerakan Mahasiswa Kumpulan Anak Muda Independance (KAMI) menyatakan mereka tidak lagi memerlukan PTPTN untuk menyambung pelajaran. Menurut Naib Presiden mereka, Ismat B Kemat PTPTN adalah sebuah entiti perniagaan yang dibuat oleh Kerajaan untuk mengaut keuntungan daripada pelajar.
 
HAHAA....BODOH BETUL 3 orang budak yang bagi ceramah dekat Ampangan Ahad lalu! Pemikiran dangkal, sesuailah dengan kelayakan korang yang baru tahun dua.!!!! oiii, aku dah grade la weh...! aku dah kerja dengan IT CONSULTANT dan SIMEDARBY dah skarang!!!!! korang lagi nak memperbodohkan aku!!!
 
Adakah PTPTN menyusahkan pelajar???!!! Kalau tak perlukan PTPTN! Tolong jangan ambik la boDO! Kerja korang hanya nak menjilat KARPAL SINGH JER!!!!! sama macam ADAM ADLI!! huhuhuhuhuhuh


Kenapa Mahasiswa perlu tolak KAMI (GERAKAN MAHASISWA Kumpulan Anak Muda Independance):

1. Ibu bapa tidak perlu lagi menggadaikan Tanah untuk menghantar anak-anak mereka ke Universiti.
2. Lagipun PTPTN tidak memaksa pelajar untuk ambik PTPTN!
3. Mereka telah terpengaruh dengan perjuangan Politik PEMBANGKANG yang sempit.
4. Mereka meninggalkan dewan Kuliah untuk menjilat bontot Nik Aziz, Anuwar dan Karpal Singh.
5. Mereka menudug itu semua salah UMNO walaupun mereka tau mereka suka lancapkan ANUWAR Al jUBBOR unttuk kepentingan peribadi anuwar al jubbor
6. Mereka cakap kat Orang Lain Jangan Ambil PTPTN, namun mereka sendiri gunakan /mencengkik duit PTPTN.

YANG PENTING, MEREKA HANYA BUDAK HINGUSAN TAHUN DUA DAN BELOM DAPAT IJAZAH LAGI!!!!!!

Tiada ulasan: