Cari Apa?

Isnin, 26 Ogos 2013

Lawak!! Lim Kit Siang termakan cili api!!

Akhirnya pada 29 Ogos ini, filem yang ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia yang cintakan tanah air akan ditayangkan.
Bukan calang-calang filem. Ini adalah sebuah filem patriotik berkisarkan sejarah pasca kemerdekaan Malaysia. Filem ini telah berkali-kali ditangguhkan tayangannya sehingga menyebabkan ramai yang mendesak agar ia ditayangkan. Siapa yang berusaha menentang tayangan filem ini? DAP
Kenapa parti racist ini menentang?
KERANA DAP MAHU MEMADAM SEJARAH MALAYSIA. KERANA DAP TIDAK MAHU GENERASI SEKARANG TAHU KEJAHATAN MEREKA. KERANA KEPALA TRAGEDI 13 MEI 1969 IALAH LIM KIT SIANG, BAPAK LIM GUAN ENG.
Ngeeeeeee!!!
Belum tayang lagi pun, dah bertubi-tubi tentangan dan halangan oleh DAP terkutuk ini. Kenapa? Takut ke? Mereka ingat mereka je yang boleh pijak kepala Melayu? Haa..sekarang..rasakan! Biar seluruh Malaysia tengok dan saksikan kebenaran yang tertulis dalam buku sejarah yang DAP malas nak baca tu.
Datin Paduka Suhaimi Baba telah menghasilkan karya hebat beliau yang pertama, 1957: Hati Malaya. Ramai yang menangis menontonnya. Ramai yang akhirnya sedar dan membuka mata hati untuk menyayangi dan menghargai kemerekaan. Sudah tentu Tanda Putera juga sehebat 1957: Hati Malaya. Jom ramai-ramai kita ke pawagam menonton Tanda Putera. Filem sebegini perlu dihasilkan dengan lebih banyak lagi. Bukan hanya untuk tayangan pawagam, tapi juga tayangan di televisyen. Sebab atok-atok, nenek-nenek, OKU, orang yang kemalangan, demam panas, baru bersalin dan sekumpulan dengannya, tidak mampu untuk ke pawagam. Bagus juga untuk tayangan pelajar-pelajar di sekolah berasrama dan sekolah agama pondok.
Sementara itu, jom tengok ini.

Gempar!! Lim Guan Eng termakan gam gajah!!

Percaya sama saya maa...saya Khalifah Umar..
Saya berjanji akan memastikan Pulau Pinang menjadi negeri yang hijau, bersih dan selamat.
-LIM GUAN ENG-
Ooo...hijau ya? Ini apa?


Ooo...bersih ya? Ini apa?


Ooo...selamat ya? Ini apa?
No komen...mulut I kena gam gajah
Sekarang apa cerita Lim Guan Eng? Gambar-gambar ini bukan bermaksud menghina keluarga si mati ya. Tapi untuk memberitahu sekalian rakyat jelata, inilah kejayaan pemimpin yang hangpa pilih di Pulau Pinang.
No! No! No! Hehehe.. Takdak laa..
Waytha Moorthy ooiiii!!!!

Makan nasi bersama-sama lebih baik dari menembak penjenayah

India serang Melayu, Waytha Moorthy senyap. India samun Melayu, Waytha Moorthy senyap. India hina Melayu, Waytha Moorthy senyap.
INDIA BUNUH DAN BAKAR MELAYU, WAYTHA MOORTHY SENYAP!!

Tapi bila India ditembak mati sebab seronok sangat main pistol tembak dan bunuh orang, Waytha Moorthy mula mengeluarkan kepalanya dari cengkerang dan kata, tak patut PDRM buat India macam tu, kena guna cara berhemah dan perbincangan.
Kata beliau, populasi India di Malaysia hanya 7% je, mustahil la 71% ahli gengster Malaysia adalah India.
Inilah bukti, belajar tinggi-tinggi, tapi dok bodoh tara tu jugak.
Hang ingat seluruh rakyat Malaysia ni ahli gengster ke Waytha Moorthy oiii??? Jadi kalau Melayu majoriti di Malaysia, sepatutnya 71% ahli gengster tu Melayu ka Waytha Moorthy oiii???
Kalau dah dasar pembangkang tu, pembangkang jugak. Bukan reti nak guna otak bila bercakap. Dulu tak masuk kerajaan, dok menyalak tuntut hak itu ini. Hak apa? HAKKKTUIIIHHH!!! 

Ini dah masuk kerajaan dah pun, menyalak lagi. Senang-senang kerajaan BN bagi hang post Timbalan Menteri, supaya hang boleh realisasikan impian hang nak bantu India di Malaysia. Padahal ramai yang lebih layak jadi Timbalan Menteri dari hang. Patutnya hang pikiaq la cara nak majukan kaum India di Malaysia ni. Nama pun peguam. Bukannya dok menyalak-nyalak tak kena cara.
Yang mati kena tembak tu penjenayah India. Takkan nak biar nyawa orang lain senang-senang melayang semata-mata sebab nak jaga penjenayah dengan penuh belaian dan kasih sayang? I sendiri pun hidup dalam ketakutan. Hang takpa la. Ada pak guard.
Yang penjenayah tu tembak pun, ada juga dari bangsa hang. Awat hang tak bela? Tu dulu, Allahyarham Sosilawati mati disembelih oleh India, mana pi suara hang? Bila Melayu dibakar sampai jadi abu oleh India, hang senyap noo..
Waytha Moorthy ni Timbalan Menteri je. Tapi dia ni bukan ingat kedudukan dia lebih rendah dari menteri penuh. Sebab tu dia berani sound Zahid Hamidi. Padan muka dia Zahid Hamidi balas, "You shut up!" Dia ni dok rasa dia besar sangat dah. Sampai berani nak sound Tuanku Sultan Johor di sini. Hang ingat hang sapa. Sultan kami, walau di negeri mana pun baginda bersemayam, tetap adalah Sultan kami. Tak cukup dengan itu, dia nak saman pulak kerajaan British. Tengok sini
Hang nak marah orang kenapa? Memang hakikat pun. Sikit-sikit kukus grill panggang.