Cari Apa?

Selasa, 4 November 2014

Warkah dari Saiful Bukhari????Selamat pagi semua... 


Doa org2 yg teraniaya ini selalunya dimakbulkan.. marilah kita sama-sama berdoa agar keadilan dapat ditegakkan dan kebenaran dapat dibuktikan..

Jom kita tengok warkah terbuka daripada Saiful yang gades dapat daripada emel dekat SINI...


Osman & Anwar?????Nindiaaa kandungan surat tu.. kot2 ada yg xberapa nampak nak baca kat gmbar.. gades dah siap tolong taip balik bg kat ampa... 

Daripada
Hj Yusof
Kg Parit 1

Tarikh 28 Okt 2014

Kepada : Khas untuk Sdra Anwar Ibrahim dan keluarga


Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh

Saya sebagai ayah kepada Osman, Pelajar tahun I Jurusan Undang-undang di UM amat kesal di atas situasi di UM malam semalam. Kekesalan dan kesedihan ini disebabkan anak saya dibabitkan dengan soal peribadi saudara dan keluarga. Ia tidak langsung membabitkan keluarga terutamanya anak saya.

Saya bekerja bertungkus lumus siang malam untuk mencari wang dan nafkah bagi membiayai pelajaran anak saya, agar anak saya menjadi seorang yang terpelajar dan seterusnya merubah kehidupan keluarga petani. Osman adalah anak sulung dari lapan beradik yang turut bersekolah rendah dan menengah. Jika Osman gagal di dalam pelajarannya, ia tidak akan dapat merubah keluarga ini.

Sdra Anwar, apakah sdra menyelami betapa pahitnya menjadi bapa kepada sebuah keluarga yang miskin. Anak saya dihantar ke UM bukan untuk terlibat politik sdra tetapi untuk menjadikan keluarga ini lebih terjamin masa hadapan. Sdra pun tidak pernah memberi bantuan apatah lagi mahu melawat keluarga ini.

Saya berjanji dan bersumpah tidak akan merelakan perbuatan sdra sampai bila-bila.Bicara Gades :

Hai la anak.. tak pikiaq ka perasaan mak bapak.. awat la yg dok buat keja bodo mcm tu.. mak bapak hantaq suruh p mengaji.. hang dok buat demonstrasi bukan2 plak... 
pikiaq la perasaan mak bapak ni sama...