Cari Apa?

Khamis, 30 Oktober 2014

Fatwa Ostat Rafizi

Ooo.. rupanya neraka jahanam telah menanti jika hakim kata Nuar Gay bersalah dan dipenjarakan.. Fatwa ini didendangkan khas untuk anda oleh Ostat Rafizi.

Comel tak I Bang Nuar?
Lupa pula. Kan depa kata Nuar Gay tu anugerah tuhan. Nuar Gay tu Imam Mahadi. Patut la depa kata neraka jahanamlah bagi orang yang memenjarakan Nuar Gay.

Lupa lagi. Kan Rafizi tu cukup-cukup sayangkan Nuar Gay sejak dia kat MCKK. Mana boleh pisah. Choppp!! Gades tak bersangka buruk tau dengan depa dua.. Gades ni sentiasa husnuzzhon...

Lupa lagi dan lagi. Kan depa kata orang Islam ada hak untuk murtad. Kan depa kata Nuar Gay anugerah tuhan. Kan depa kata Nuar Gay Imam Mahadi.


MAKA TAK HAIRAN LA KALAU TIBA-TIBA RAFIZI JADI OSTAT

Tapi Rafizi lupa bahawa apa yang dikatakannya semata-mata sebagai strategi membebaskan Nuar Gay mungkin membawa padah ke atas dirinya sendiri di hadapan pengadilan Allah swt kelak. 

Macamana kalau dia salah? Macamana kalau dia fitnah? Apa akan jadi pada dirinya yang telah bertahun-tahun memperdayakan rakyat Malaysia hingga termakan hasutannya? Bagaimana dia mampu menebus kesilapan dan kezaliman yang dilakukannya pada diri sendiri dan rakyat Malaysia?

Mempersembahkan! Badut sarkas ciptaan Anwar!


Orang suruh buat... haa.. buat.. Padahai tak tau menatang pa. Rusuh-rusuh segala bagai tu habih hebat dah la.

Keja bodo..... TAKDAK OTAK.....

Pi la makan nasik ka, menjala ikan ka. Banyak lagi benda lain yg lebih berfaedah. Yang pi terpa rusuh macam beruk tu pasai apa?


Adil konon. Bela konon. Rakyat hakim negara konon. Yang miskin-miskin tak mampu nak bayaq lawyer tu pasai pa tak pi bela?


Anwar Ibrahim??? Hang sapa??


Peguam handal-handal sampai 14 orang....


Berapa agaknya upah dia bayaq?
Mana dia ambik duit?
Bukan gaji dia RM1 ka?

nak kena pencen la nampaknya!!!!!!
Yang dongoi-dongoi tak tau pa ni pun sanggup la jadi badut sarkas kepala dongga pi berhimpun depan Istana Kehakiman tu. Haihhh..

Awatnya yang tak masuk dalam pi jadi hakim dia? Rakyat hakim negara konon!! Ptuihhh!!Malaysia Tanah Tumpah Darahku........ Di sini lahirnya sebuah CINTA....Tengok saja keindahan di negara kita...
Dalam keadaaan aman, damai, tenang, sejuk lagi mengasyikkan...
Adakah kita nak ianya dimamah atau dimomok kerakusan oleh mereka yang hanya mementingkan kuasa...
Jangan kita biarkan anak cucu kita mewarisi negara yang telah diporak perandakan oleh manusia-manusia yang rakus dalam politik!!!!!
Fikir-fikirkanlahhhhhhh......