Cari Apa?

Rabu, 14 Mac 2012

PANAS! Dokumen Perbelanjaan Majlis Hari Jadi PM Pula MyMassa Terpaksa Didedahkan Sebelum Rafizi.

Sumber Asal: http://mymassa.blogspot.com/2012/03/panas-dokumen-perbelanjaan-majlis-hari.html

Nampaknya dokumen yang MoU CUEPACS - JPA yang MyMassa paparkan mendapat sambutan (http://mymassa.blogspot.com/2012/03/minta-maaf-semua-dokumen-sulit-ini.html).

Atas nama kebenaran, MyMassa sambut dakwaan terbaru Rafizi Ramli bahawa PM menggunakan duit rakyat untuk sambut jamuan hari jadi.Ini buktinya.


Amacam pembaca sekalian, nak beli kek dekat bapak mertua pun pakai duit rakyat. Sengkek betul menantu Nik Aziz. Ingatkan Ariffahmi ni menantu first class macam cerita Ahmad Albab. Ini bukan menantu TAPI HANTU!!!

*PKR ni macam pukul anak sindir menantu bila bukak kes sambutan hari jadi PM. Diorang nak jatuhkan Nik Aziz ke? Mahal betul kek yang Ariffahmi bagi sampai RM500 satu kek. Berapa tingkat punya kek agaknya. Nak mark up hargu tu pun agak-agak la.

Bukti DAP Memang Parti Cina. Orang India Kena Tipu.
Aiks. DAP pejuang sekolah jenis kebangsaan (SJK) Cina sahaja? Kenapa ditinggalkan SJK Tamil?

Mana perginya HINDRAF? Mana perginya Karpal Singh? Mana perginya TKM Penang, Ramasamy?

Karpal dan Ramasamy sibuk main perang-perang antara WARLORD dan GODFATHER. Kelekaan mereka buatkan kaum DAP mengambil langkah perjuangkan SJKC dan dalam masa yang sama tinggalkan SJKT.

Kesian kaum India diperbodohkan oleh Dinasti Lim dan kaum DAP. Ada pemimpin India pegang jawatan tertinggi dalam DAP pun tak boleh diharap. Sibuk berebut jawatan.

Ini macam pun DAP dakwa mereka parti pelbagai kaum. Yang peliknya, orang Melayu PAS dan PKR boleh percaya pembohongan DAP bulat-bulat.

*Pernah tak korang dengar DAP perjuangkan nasib cikgu Melayu yang kebanyakannya sokong pembangkang? Nak buat macam mana, mereka hanya rakyat kelas kedua di matan Guan Eng dan Kit Siang.

ADAM ADLI TIPU!!!! Sapa kata mahasiswa tidak boleh bersuara??

Adam Adli kata mahasiswa/mahasiswi tiada platform untuk bersuara?? Benarkah??

Semalam, satu persidangan ala-ala Parlimen telah diadakan bertempat di Universiti Sains Malaysia (USM) oleh satu pertubuhan NGO. Program yang dinamakan "Youth Parliament" ini melibatkan peserta-peserta bukan sahaja daripada IPTA malahan IPTS dan juga belia/beliawanis. Program yang dijana melalui Pertubuhan NGO tersebut merupakan satu platform yang amat baik bagi belia merasai pengalaman berdebat di dalam Parlimen. Hujah-hujah yang dikemukakan juga merangkumi isu-isu semasa dan dasar-dasar terbaru.

Jadi dimana dikatakan mahasiswa/mahasiswi atau belia-belia itu "tiada kebebasan bersuara"?Sesi Persidangan yang berlangsungYouth Parliement - Menjadi satu platform baru yang lebih releven berbanding berbaring di jalanan tengah-tengah malamPesanan khas buat Adam Adli

Bicara Gades: Teringat pesanan Tun Mahathir, dia ckp, nak politik, habiskan belajar dulu. Dah kerja pakai duit sendiri, nak politik, politiklah...   Gunakan hak berfikir sebelum hak bersuara!!